Dags för hemmamatch i Västertorpshallen och som vanligt var det bara vinst som gällde.

Matchen började lite trevande och lagen följdes åt hela första halvlek. Sannadal envisades med att skjuta uppe på en målvakt som var både lång och väldigt duktig på de höga skotten. Det stod oavgjort 9-9 när det var dags för halvtidsvila.

I andra halvlek började skotten komma på andra ställen än uppe och då började även målen komma lite lättare än i första halvlek.

Tjejerna i motståndarlaget var små och snabba och när de tog sig förbi vårt försvar fanns Emma i målet och räddade det mesta. Emma var riktigt duktig och är väl värd en guldstjärna!

På slutet av matchen var det fortfarande jämt och vi som satt på läktaren var nog ändå lite nervösa och undrade om det skulle gå vägen.

Då tände våra tjejer till och gjorde flera fina kontringsmål och vi kunde vinna matchen med 21-16, bra jobbat tjejer!

Nu är det bara att ladda inför nästa match och självklart är det bara vinst som gäller där också.