Den här säsongen har P97:s förre tränare Magnus Birath valt att sluta som tränare för grabbarna och istället satsa helhjärtat på Eken Cup där han är sportchef. Istället har “Team Danne” tagit över, men vilka är dom egentligen?

Hur känns det att vara nya tränare för P97?
Det känns väldigt bra, det är nytt och spännande. Ingen av oss har någon form av utbildning som tränare utan vi kör på så som vi tror är det bästa. Säsongen har börjat bra med 2 vinster och 1 oavgjord så nånting rätt måste vi ha gjort. Vi ser fram emot säsongen med mycket träning och mycket skoj.

Hur fungerar ni tillsammans? Vem gör vad, vilka roller har ni?
Vi fungerar väldigt bra tillsammans, vi har samma tankar om vad vi vill uppnå och ett väldigt bra samarbete. Vi har tänkt att Daniel Levén ska ha fokus på anfalls spelet och Daniel Vestberg på försvars spelet och sedan mötas där emellan och hjälpa varandra.

Har ni hunnit lära känna grabbarna?
Vi har hunnit lära känna grabbarna hyfsat bra. Vi har en ganska bra koll på vad dom kan och vad var och en av dom behöver träna lite extra på.

Vad har ni för planer och tankar om framtiden med laget?
Vårat mål med laget är att dom ska spela en snabb och fysisk handboll med inriktning på försvaret där många bollar ska vinnas. Vi vill få ut så mycket som möjligt av det vi kan till grabbarna. Det stora målet är såklart att vinna matcher och turneringar.