Nu hittade alla till hallen och vi samlades klockan åtta i Nacka. Nu var det dags för dag två och vi skulle få möte lite jämnare lag.

Skuru IK Aporna – Sannadals SK 6-3
Arrangörsklubben Skuru IK:s apor skulle bli de första motståndarna i gruppen som fick namnet Sydkorea. En jämnare match än gårdagens tre sista men ändå en förlust trots att vi hade med oss en maskot idag.

Härligt försvar från Sannadal!Sollentuna HK 1 – Sannadals SK 10-2
Även Sollentunas lag HK 1 visade sig vara något nummer för stort för våra tjejer. Men inga ledsna miner för det. Inget kunde stoppa den enorma glädjen som tjejerna visade.

Sannadals SK – IK Bolton svart 2-3
På pappret visste vi att mötet mot de gul/svarta spelarna från Stockholms äldsta handbollsklubb, Bolton, skulle bli jämn. Matchen stod och vägde lite fram och tillbaka innan de kunde sätta det avgörande målet på en kontring.

Sannadals SK – Spånga HK 3 6-1
Cuppen sista match spelades mot Spångas HK lag 3 och vi slutade vårt helgäventyr precis som det började. Vi vann matchen och efteråt gjorde spelarna vågen till publiken.

Med medaljer runt halsen lunkade vi till parkeringen för att åka hem. Det första handbollsäventyret var klart och längtan till söndagens träning hade redan börjat infinna sig hos många. Nu hägrar utomhusturneringen Eken Cup.

Stort tack till alla tränare och ledare från Sannadal som visar ett sånt engagemang för våra handbollstjejer!

Fler bilder finns självklart på Facebook!

/Niclas Nässlander, nybliven handbollsfarsa