På söndag startar Sannadals damlag sin andra raka säsong i division 2. Däremot leds laget den här säsongen av den nya tränaren, Olle Arvidsson. Vi frågade Olle några frågor inför säsongspremiären mot LIF Lindesberg på söndag.

Välkommen till Sannadal Olle!

Hur känns det att träna Sannadals damlag?
Jag ser fram emot att träna Sannadals damer den här säsongen. Det blir mitt tredje tränaruppdrag för ett damseniorlag. Tidigare har jag varit i Polisen och Bolton.

Skillnaden mellan de tidigare uppdragen och årets är dels att jag i år har en ganska liten trupp att arbeta med och dels att det nu inte finns så många spelare med rutin från spel på elitnivå att bygga spelet kring. Men samtidigt känns det kul att få jobba med att hjälpa spelare att utveckla och bredda sina handbollskunskaper.

Har försäsongen gått bra?
Jag har ju inte varit med så länge, men det känns som det är ett lag med god sammanhållning vilket ökar förutsättningarna för chanserna att nå bra resultat.

Visst har du tränat några av spelarna i laget förut?
Jag har ju tränat Anna, Elin och Lotta tidigare och det känns bra att ha dem i laget.

Vad tror du om kommande säsong i division 2?
Håller sig alla bara friska och skadefria så tror jag att vi har goda förutsättningar att nå den målsättning som klubben presenterade för mig, att hålla sig kvar i div 2, med marginal.

Lycka till Olle och damlaget!