Sannadals damlag spelade bra och vann seriefinalen mot Spårhunden HF i division 3 på hemmaplan med 22-17. Men de fick kämpa för det…

Matchen börjar lite trevande. Avvaktande anfallsspel och spelarna verkade nästan lite nervösa. Efter 4 min tog äntligen Sannadal ledningen och matchen fick igång på riktigt.

Anna Fröjd storspelar i målet och tillsammans med ett bra försvar håller de Spårhunden på sträckbänken tills 10:e minuten. Två sträffräddningar i första halvlek och flera matchvinnande räddningar på frilägen.

Sakta men säkert kämpade sig Spårhunden in i matchen och Sannadal tar timeout vid 6-5. Spårhunden kom in i matchen mer och mer för varje minut som gick. Sannadal fortsatte kontra och fick därmed ett litet övertag. I halvtid ledde Sannadal med 12-10.

I andra halvlek kör båda lagen på. Mycket kontringar och Sannadals vänster-6:a Siri Martinez producerade många mål från struten.

Spårhunden tar taktisk timeout med 10 min kvar och ställning 18-14. En sista chans att vända spelet.

Men fortsatt fart och satsningar från Sannadal och starkt försvarspel säkrade segern. Sista fem blev en manifestation ev Sannadals starka insats och om allt går vägen mot Tumba på lördag är seriesegern och platsen i division 2 säkrad.

Heja Sannadal!