Sannadals herrlag stod för en enorm prestation när man besegrade Spånga HK på bortaplan i lördags med 26-21. Samtidigt som övriga matcher i serien gick lagets väg har man nu säkrat fortsatt spel i division 3 kommande säsong.

Inför omgången låg man endast en poäng före Hellas HK som ligger sist i tabellen. Dock hade Hellas spelat en match mindre och alltså chans att ta ytterliggare 4 poäng. Seger mot Spånga skulle ge ett fortsatt fortsprång, men inte säkra fortsatt spel.

Det va ett tunt, men formstarkt, lag som gick in på planen i Smedshagshallen. Nyckeln till segern i matchen va det tuffa och smarta försvarsspelet och en storspelande målvakt. Kombinerat med disciplinerat anfallsspel och bra attacker punkterade laget matchen i andra halvlek och Spånga kom aldrig ikapp.

Samtidigt förlorade Hellas sin match mot Skuru i helgen och därmed har Sannadals herrlag 3 poängs försprång och fortsatt spel i division 3 är säkrat.

Nu njuter laget av att ha klarat sin målsättning att hålla sig kvar i division 3 och laddar om för nästa säsong och nya målsättningar.