Sannadals herrlag har klarat av ännu en säsong där A-laget lyckades hållas sig kvar i division 3. Trots att säsongen bjudit på några skakiga insatser så har lagets fortsatt stabilisera sig i division 3 och fortsätter nu bygga vidare.

Tyvärr blev avslutningen på säsongen inte den bästa med två svaga insatser mto Notlob IK och Hellas HK. Däremot kan vi se tillbaka på en riktigt bra höst och några insatser som tidigt under våren säkrade kontraktet för vidare spel i division 3 nästa säsong.

Herrarnas B-lag har haft en tuffare period i division 4. Just nu ligger laget på nedflyttningsplats, men det är nnu ovisst hur seriesystemet ser ut kommande säsong.

Med juniorerna som vuxit och tagit bra med plats i herrlaget för vidare utveckling och en bra grund tar herrlaget nu några välförtjönta veckors träningsuppehåll innan satsningen mot säsongen 2017/2018 sätter igång!