Söndagen den 10 sept 2017 var det dags för århundradets match. Sannadal P05 vit möte Sannadal P05 röd i semifinal i Håtunaleken.

Ingen av de inblandade hade någonsin mött så bra motståndare, i princip vad spelarna än gjorde verkade det som att motståndaren hade förutsett och hittat ett motvapen.

Man kan säga att vi fick smaka på vår egen medicin, med manman, tufft men schysst försvar och kreativt anfallsspel. Matchen böljade fram och tillbaka och det verkade omöjligt att skilja lagen åt. Även domarna hade svårt, de bad oss lugna ner tempot då de knappt hann med att blåsa…

Lag röd var lite av en förhandsfavorit, då de tagit mer poäng dag ett men framförallt hade numerärt överläge på tränarbänken hela matchen (Johan och Marcus mot lag vits ensamme Magnus). Men oddssättarna hade underskattat betydelsen av att lag vit även hade en lagledare (Lena) och det visade sig vara avgörande då lagets tröjor satt perfekt på alla spelare till skillnad från lag röd som hade en ny typ av tröja som inte riktigt verkade inspelad.

Lag vit vann alltså, men efter matchen var alla lika glada ändå och man kunde verkligen inte urskilja vilka som tillhörde vinnarsidan på den gemensamma lagbilden.