Damernas A-lag inledde igår, söndag, seriespelet med en seriepremiär mot nykomlingen i serien Hammarby.

Sannadal inledde stabilt och hade ledningen hela första halvlek. Dock var manctehn mycket jämn och Hammar by låg inte långt efter. Vid halvtidsvila hade Hammarby kommit ikapp och det stod 13-13.

Andra halvlek fortsatte på samma vis. Sannadal tog en liten ledning, men Hammarby lyckades kvittera och gå om med 9 minuter kvar. Sannadal tog time-out och kom tillbaka. Därefter fick Sannadal två straffar som Hammarbys målvakt räddade och blev därmed dagens matchvinnare. Hammarby kunde sen gå ifrån med ett par mål i slutet och matchen slutade 26-23 till Hammarbys favör.

Jämn inledning på damernas division 2. Kom och heja fram Sannadal nästa lördag då både herrarna och damerna har hemmapremiärer i Västertorpshallen.