Hemmapremiär i klassiska Västertorpshallen för herrlaget i division 3. Det blev en jämn match där Sannadals SK vann med 23 -21 efter en svängig match.

Sannadal inledde starkt och tog direkt ledningen. Sen tog det stopp. Hela halvleken var det bra försvar och Sorunda hade också svårt att göra mål. I halvlek var ställningen 8-9.

I början av andra halvlek gjorde Sannadal ett ryck och gjorde 5 mål inom 3 minuter. Dock hämtade Sorunda ikapp och gick om igen och Sannadals anfallsspel såg trött ut. En timeout av herrlagets tränare Niklas Palmqvist var det som behövdes och efter några väl valda ord hittade Sannadal rätt igen. Snabba mål och tillbaka i ledning som laget sen höll hela matchen ut. Spännande sista minutrarna, men herrarna darrade aldrig på handen och kunde säkra säsongens första seger.