Sannadal är stolta över killarna i P05 som i helgen spelade sitt första USM i Ludvika och slutade som grupptvåa och direktkvalificerade sig till steg 3.

Killarna var fötväntasfulla när de åkte iväg från Västertorpshallen mot Ludvika och sitt första USM-äventyr tillsammans.

Men nerverna släppte snabbt och de visade sig från sin bästa sida redan i första matchen mot HK Roslagen. Nästa match mot Örebro blev tuffare och där var Örebro ett par storlekar större helt enkelt. Men killarna kämpade tappert.

Istället skulle det bli en spännande och avgörande match mot arrangören Ludvika HF om direktavancemanget till steg 3 och platsen som grupptvåa. Matchen inleddes väldigt trevande och blev väldigt målfattig, 4-2 i halvtid. I andra halvlek visade dock killarna riktigt fin moral och kämpade sig till segern, 9-10.

Därmed är killarna direktkvalificerade till USM P14 steg 3 som spelas 12-13 januari. Grattis killar!