Sannadals herrar hade en bra dag hemma i Västertorpshallen. Först spelade B-laget ut Lidingölaget för att sen se A-laget ta ytterligare två poäng i div 3 hemma mot HK Miffe från Mantorp.

Matchen inleddes starkt av Sannadal som spelade fantastisk handboll de första 15 minutrarna och skaffade sig en ledning vid som högst 10 – 4. Därefter kom Miffe in i matchen igen när anfallsspelet slarvade och Mantorp-spelarna kunde kontra och trycka snabbt i uppspelet. Vid halvtid var det en jämn kamp, 11 – 10.

Andra halvlek inleddes fortsatt jämnt och lagen följdes åt. I den 46:e minuten lyckades Miffe skaffa sig en tvåmålsledning och det såg lite trögt ut för Sannadals herrar. Men Sannadal hade inte gett upp och kom ikapp och igen lyckades istället skaffa sig en ledning 24 – 22 med fem minuter kvar då lagkapten Levén satte en viktig straff.

Slutresultatet blev 28 – 24 och två sköna poäng i herrarnas div 3. Även herrarnas B-lag plockade två fina poäng när laget spelade bestämd handboll mot Lidingölaget hemma i Västertorpshallen.