Det bjöds på en riktig målfest i Skogås i herrarnas seriepremiär i div 3. En match som slutade med seger för Sannadal med 38-32!

Seriepremiär i div 3. Två taggade lag. Skogås/Länna var sugna på att visa var dom går för i div 3 som nykomlingar från div 4. Skogås inledde också starkast och fick en alltför enkel ledning.

Men Sannadal förlorade inte fokus och herrlaget arbetade sig in i matchen. Efter 10 minuter var det jämnt vid ställningen 5-5 igen. Därifrån satte laget fart och gick ifrån till 5-9. Många bra prestationer från samtliga spelare i Sannadal och alla bidrog verkligen hela matchen.

Att det skulle bli en målrik match märktes redan i halvtid med ställningen 13-17. Tyvärr släppte dom upp Skogås igen till 19-19 och de kände medvind. Därefter var matchen fortsatt jämn och det stänkte in mål både framåt och bakåt. Målvakterna fick inte tag i mycket i andra halvlek.

I 50:e matchminuten kom ett lite avgörande ryck och Sannadal gick ifrån till 24-28. En ledning laget aldrig släppte och framförallt lagkapten Jesper “Skåne” Persson hade ett fint flyt.

Slutresultatet blev 32-38 och seger för Sannadals SK i seriepremiären i div 3. En rolig match och rolig start på säsongen!