Vi säger också grattis till Ulrika Landé som mottog stipendiet Lucas Israelssons Minne 2019 för hennes prestation och passion för handbollen.

Lucas Israelsson omkom tragiskt nog i Tsunami-katastrofen och därefter instiftade Sannadal och hans familj ett stipendium i hans namn. Stipendiet går varje år till en framstående tjej och kille som älskar handbollen lika mycket som Lucas gjorde.

Motiveringen för Ulrika lyder:
En spelare som precis som Lucas verkligen lever för handbollen. Hon deltar på alla träningar och kan inte få nog av handbollen och gemenskapen med lagkamraterna. Alltid nyfiken på att lära sig och ger sitt yttersta i varenda situation. Just denna egenskap gör henne så stark som spelare då hon är svår att stoppa för motståndare, även om de är tre år äldre. Hon har genom åren bevisat att hon tar till vara på sin talang och fortsätter utvecklas till oanade höjder. En god lagkamrat och en riktigt duktig handbollsspelare.

Stort grattis “Ullis”!