Herrlaget besegrade Sorunda hemma i Västertorpshallen med 28-26. En match där Sannadal tog kommando, men Sorunda kom ikapp och skapade en spännande avslutning på matchen.

Sannadal satte fart direkt och Sorunda såg inte så pigga ut. I halvtid stod det 16-11 till Sannadal som haft en bra halvlek med starkt försvar och många kontringar och enkla mål framåt.

I andra halvlek öppnade Sorunda starkare och fick Sannadal ur balans. I den 41:a spelminuten gick Sorunda upp i likaläge 18-18 för första gången i matchen. Det var jämnt, men Sannadal lyckades skapa sig en liten fördel.

Sista minuten står det 27-26 och Sannadal har anfallet. Tyvärr räddar Sorunda och de får en sista chans att kvittera. Dock lyckas matchens lirare Johan Hammarberg sno bollen och sätta spiken i kistan, seger med 28-26 och två härliga poäng. Bra kämpat!