Segertåget fortsätter för Sannadals herrar A-lag som i söndags tog en värdefull seger hemma i Kämpetorpshallen när de vände ett underläge och vann till slut mot Djurgårdens IF HF med 26-23.

Det var en jämn match. Djurgården fick en lite bättre inledning och kunde därmed tidigt få en tvåmålsledning. Men efter det var det jämnt och lagen följdes åt i 49 minuter.

Men i den 49:e matchminuten lycakdes Sannadal med ett ryck tack vare bra försvar och snabba omställningar. Med åtta minuter var ledde herrlaget med 23-20. En ledning som de höll hela vägen in till slutsignalen.

Bra bredd i anfallsspelet hos Sannadal gjorde att ingen direkt stack ut denna match. Jacob Holmberg och Jesper Persson gjorde 6 mål vardera.

Det ser onekligen ljust ut för Sannadal att ta chansen till direktavancemang eller kval till division 2. Men det är fem matcher kvar och nästa lördag spelas ännu en viktig match i toppen av tabellen då herrarna spelar mot Sorunda IF på bortaplan.