Herrarna besegrade Tyresö hemma i Västertorpshallen med 35–30 (21–14) efter en härlig kollektiv insats. Man gav därmed serieledaren sin första förlust för säsongen genom ett härligt styrkebesked!

Inledningsvis turades lagen om i målprotokollet där ingen riktigt lyckades rycka ifrån, främst tack vare två bra målvakter och försvar som gjorde det svårt att komma till bra lägen.

Efter cirka 12 min tog hemmalaget en timeout där man pratade om att det måste tryckas på bättre framåt samtidigt som det behövdes ett högre och bättre bolltempo. Timeouten gjorde susen och hemmalaget gjorde därefter en grym insats där man gick på knockout och vann sista 18 min med 15 – 6.

I början på andra halvlek startade Sannadal lika fint som i slutet på första men tyvärr så satte man inte sina lägen vilket gjorde att Tyresö sakta kunde jobba sig in i matchen och var efter en stund bara 3 mål ifrån.

Herrarna samlade dock ihop sig och ökade därefter tempot och vann till slut komfortabelt med 5 mål.

Riktigt go seger, men vi blickar redan fram emot nästa match där vi tar emot Djurgården hemma i Kämpetorpshallen. Senast lagen möttes vann Sannadal, vi hoppas på en repris. Varmt välkomna och stötta herrlaget i jakten på avancemang till div 2!