Även Herrar A avslutade seriespelet med en seger hemma över Skogås/Länna i div 3. Seger med 31-24 och nu väntar avancemang/kval till div 2!

Man såg direkt att det inte var riktigt samma energi inför matchen som det brukar vara. Dock inledde Sannadal helt ok, men energin föll snabbt. Sannadal släppte in Skogås och spelade inte med samma fart som brukar finnas där.

I andra halvlek kom matchens bästa 10 min. Där såg det ut ungefär som det brukar och Sannadal utökade ledningen. Sen dog farten igen tyvärr och det blev en ganska uddlös avslutnng på matchen. Slutresultatet blev 31-24 till Sannadal.

Nu väntar avancemang/kval till div 2 och läget är ovisst på grund av massor med omständigheter. Men vi avvaktar besked från förbundet inom kort och kommer givetvis berätta mer så snart vi vet något.