Herrar A har en riktigt fin säsong bakom sig och lyckades kämpa ihop 30 poäng i div 3 denna säsong. Det räckte hela vägen och nu väntar spel i div 2 nästa säsong.

Vi börjar med en kort genomgång. När sista matchen för säsongen var färdigspelad slutade Herrar A på en andraplats med 30 poäng. En riktigt fin prestation. När förbundet sen meddelade att allt kvalspel ställdes in så blev det klart att HK Tyrold får vara kvar i div 2 och då får vår gruppetta Tyresö Strand inte avancera. Då avancerar Sannadals SK istället till division 2.

Speciella omständigheter och laget hade sett fram emot ett kvalspel, men nu är målet uppnått att ta sig till div 2. Det har varit en målsättning för klubben och laget länge. Nu vet vi läget inför kommande säsong och kan börja förberedelserna på riktigt för att visa att vi hör hemma i div 2 också.

Fler uppdateringar från herrlaget kommer framöver. Men just nu säger vi ett stort grattis till hela herrlaget. Framgång genom gemenskap!