I helgen var Herrar A och spelade Göteborg Cup. De hade laddat upp inför turneringen med två förluster mot Huddinge och Tyrold, där det stundtals var minst sagt skakigt både offensivt och defensivt. Men det blev det ändring på i Göteborg.

I helgen var herrlaget och spelade Göteborg Cup. De hade laddat upp inför turneringen med två förluster mot Huddinge och Tyrold, där det stundtals var minst sagt skakigt både offensivt och defensivt. Men det blev det ändring på. Trots lite skador och sjukdomar och en något decimerad trupp så går laget in med en helt annan inställning till matcherna och där det i de tidigare matcherna sett lite tveksamt och avvaktande ut var det nu full fart mot mål och tuffare närkamper.

Tittar man enbart på placering så var det väl inget topp-resultat, men Sannadal vinner i gruppspelet mot IK Nord men förlorar två tighta matcher mot Torslanda och Kroppskultur med uddamålet vilket resulterar i B-slutspel där vi sedan vinner mot Hallby i kvartsfinalen för att sedan förlora mot ett mycket bra (och mycket piggare) H43 i semifinalen.

Allt som allt så var det en väldigt bra helg. God stämning både på och utanför planen och hade herrarna spelat så här i de tidigare träningsmatcherna hade garanterat matchbilden varit en helt annan.

Nu är det bara att ladda om och ta med det fina spelet, framför allt försvarsspelet, in till kommande träningsmatcher och till seriepremiären som är bara dryga två veckor bort.