Damer A inledde serierspelet i div 3 på bästa sätt med seger 22-19 på hemmaplan över Norrtulls SK.

Det var ett taggat Sannadal som klev in på planen. Efter en lång försäsong var det äntligen dags för seriematch igen. Mest taggad i hemmalaget verkade vara Lovisa Nordgren som stänkte in hemmalagets tre första mål.

Försvarsspelet var annars damernas starka sida denna match. Norrtull hade svårt att komma fram och Sannadal var starka i närkamperna. När dom väl kom fram gjorde våra två målvakter My och Liv varsin stark halvlek.

Lagen följdes åt hela matchen, men ett litet ryck i första halvlek med några kontringar och snabba omställningar gav en liten ledning till Sannadal. I andra halvlek hade damerna kontroll på matchen även om Norrtull kämpade sig kvar och det var fortsatt jämnt.

Två sköna poäng i seriepremiären. Sannadals bäste målskytt blev Lovisa Nordgren och matchens lirare Linnea Ek.

Fotot: Matthew Tripple (ej från denna match)