Herrlaget åker hem med två poäng från bortamatchen i Piteå mot Öjeby IF efter seger med 22-26 i Norrmalmia Sporthall.

Sannadal inledde med en stabil första halvlek där laget länge höll tätt bakåt genom ett stabilt försvar och starkt målvaktsspel från Jakob Brodin. Framåt var det bra bredd och fokus i avsluten. Det ledde till en fin ledning på 9-16 i halvtid.

Andra halvlek börjar lite skakigare. Första kvarten tampas Sannadal med spel i underläge och svårare att förvalta lägena. Samtidigt får Öjeby till sitt skytte. Men efter en lite skakig första kvart lyckas Sannadal stabilisera spelet igen. Seger till slut med 22-26.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Esteban Olivares och bästa målskyttar blev Daniel Levén och Johan Hammarberg med sju mål vardera.