Tyvärr blev det en premiärförlust för våra Herrar A i div 2 på hemmaplan mot IK Bolton. Slutresultatet blev 25-30 i en match där Sannadal inte lyckades hålla nivån hela matchen.

Det var en bra och jämn matchinledning. Båda lagen var taggade i seriepremiären och det spelades bra handboll och tufft försvar. Sen tappade Sannadal nivån både framåt och bakåt och Bolton kunde lite väl lätt dra ifrån med några bollar från 9-9 till 9-15.

Efter halvtid var det bättre igen och sakta, men säkert tuggade Sannadal sig ikapp. Dock lyckades Bolton hålla Sannadals herrar på tre måls avstånd och kunde stänga matchen i slutminutrarna.

En tråkigt förlust på hemmaplan i premiären i div 2, men många positiva saker att ta med sig och en del att utveckla. Jesper Persson blev bäste målskytt i Sannadal och gjorde även första målet som förutspått tidigare i veckan.

Ny hemmamatch redan nästa lördag den 3 oktober kl 15:00 mot Vassunda IF.