Herrlagets spelande assisterande tränare Johan Hammarberg fortsätter i samma roll även nästa säsong.

Johan Hammarberg har varit assisterande tränare i herrlaget i två säsonger nu och vi är väldigt glada att kunna meddela att Johan fortsätter i den rollen även kommande säsong. Tillsammans med huvudtränare Niklas Palmqvist och lagledare Stefan Lundberg har vi en omtyckt och duktig ledargrupp runt herrlaget. Vi tog en liten pratstund med Johan.

Hur har denna säsongen varit?
– Absolut var det verkligen tråkigt att vi inte fick spela klart säsongen. Men de 5 matcher vi hann spela bevisade absolut att vi är och räkna med i division 2.  Annars har vi hållit igång med egen träning där vi redovisa varje vecka med vad vi har gjort och styrde upp lite tävlingar. Nu har vi haft ytterligare ett år att jobba med fysiken och småskador. Så i det hela är jag väldigt positivt.

För alla andra som inte är med på herrlagets träningar och matcher, kan du beskriva din roll som assisterande tränare lite mer?
– Min uppgift är att stötta ”Palmen” både på träningarna och i det taktiska på match och träning. Eftersom jag spelar också försöker jag också bidra extra med hur det är på planen. Saker som kanske inte Palmen ser eller känner då jag får ett annat perspektiv på planen.

Vad ser du mest fram emot kommande säsong?
– Såklart att få spela matcher igen, men också hur vi får ihop laget. Lagbygget kommer se lite annorlunda ut, både med våra nyförvärv samt i det taktiska spelet som vi har finslipa på. Nu gäller det bara att vi får ihop det hela.

Det ska bli kul att följa herrlaget denna säsong. Om någon vecka börjar laget träna tillsammans igen.