Nathalie Hanze fortsätter även nästa säsong i rollen som spelande assisterande tränare för damlaget. En viktig pusselbit i damlaget!

Hon kom till Sannadals SK i början av säsongen 2012/2013 och har sedan dess varit en drivande kraft i laget. Förra säsongen fick hon rollen som spelande assisterande tränare i damlaget och det är en roll som hon nu fortsätter även kommande säsong.

Sannadals SK är oerhört glada att Nathalie fortsätter engagera sig både på och utanför planen. Vi tog en liten avstämning med Nathalie i hängmattan.
 
Hur har denna säsongen varit?

– Det har ju varit en väldigt speciell säsong och vi fick ju tyvärr inte köra så många matcher men istället har vi fått hålla igång på annat sätt. Men nu på våren har vi i alla fall fått känna lite på boll igen och det känns lovande inför hösten. Tycker också att trots distansen som varit har vi ändå fått ihop gruppen under säsongen som varit med en bra start och sen lite kreativa tävlingar under vintern.

Du har spelat länge i damlaget, men detta var din första som assisterande tränare. Hur har det fungerat?
– Såklart en helt ny roll, men det har varit kul att få komma med inspel och bolla mina tankar med Rickard och de andra ledarna. 

Vad ser du mest fram emot kommande säsong?
– Självklart att få spela lite fler matcher!

Vi ser fram emot kommande säsong!