Vi säger stort grattis till Felicia Boman som mottog stipendiet Lucas Israelssons Minne 2021 för hennes prestation och passion för handbollen.

Lucas Israelsson omkom tragiskt nog i Tsunami-katastrofen och därefter instiftade Sannadal och hans familj ett stipendium i hans namn. Stipendiet går varje år till en framstående tjej och kille som älskar handbollen lika mycket som Lucas gjorde.

Motiveringen för Felicia lyder:
Den här spelaren är en god lagkamrat på och utanför plan och en viktig del av sitt lag. Hon har en stark närvaro på träningarna och är ambitiös, plikttrogen, hårt arbetande och helt ovärderlig på linjen.

Det här med att byta av och vila under pågående match har hon inte riktigt förstått vikten av, det är bara att köra! Hon jobbar på och tar ett stort ansvar, både när det gäller sitt eget lag och som tränare för F11 i Sannadal

Årets stipendium går till Felicia Boman (född 2004).

Stort grattis Felicia!