Gustav Lundqvist utsågs på årsmötet till Sannadals SK första hedersledamot. “Gurra” har varit med i föreningen sedan starten 1944 och haft många roller. Vi är stolta att kunna ge en sådan viktig person i föreningen titeln “hedersledamot”.

Gustav Lundqvist (född 1931) blev medlem i Sannadals SK år 1944. Samma år som föreningens bildades. Det är faktiskt till och med så att Gustav var med vid själva bildandet av föreningen på Sannadalsvägen i Gröndal.


På bilden ser du Gustav tillsammans med föreningens grundare, Nils Ohlsson.

Sen dess har Gustav varit en engagerad och omtyckt person inom föreningen. Det har blivit ett livslångt engagemang och även på senare år har Gustav deltagit i styrelsearbetet och hjälpt till på exempelvis sommarlägret.

Han spelade sin första handbollsmatch för Sannadals SK den 8 oktober 1950 och spelade sen handboll hela vägen fram till 1989 (!). Totalt har det registrerats 521 officiella matcher i Sannadalströjan, fantastiskt!

Gustav har tilldelats Riksidrottsförbundets förtjänsttecken, RF:s högsta utmärkelse. Nu på årsmötet 2021 utsågs Gustav Lundqvist till Sannadals SK första hedersledamot för hans livslånga gärning inom föreningen. Vi är stolta och enormt tacksamma för allt som Gustav gjort i föreningen.

Framgång genom gemenskap!