Tyvärr fick Damer A se sig besegrade på bortaplan mot ett starkare Skogås. Slutsiffrorna blev 23-16 till Skogås i säsongens andra seriematch i div 3.

Skogås fick direkt en bättre start och gjorde mål på sina anfall där Sannadal startade lite trevande. Det blev bättre och Sannadal fick mer och mer träff på försvaret.

Men Skogås fortsatte dra ifrån och kunde gå till halvtidsvila med en trygg ledning 12-7. I andra halvlek startade Skogås med ett par snabba mål. Sen stod det stilla ett tag innan Sannadal fick en fick period och kom som närmast till 20-16.

Då gjorde Skogås ett sista ryck och matchen slutade 23-16. Bästa målskytt i hemalaget Skogås blev Ronja Hamlin med 7 mål och i Sannadals SK blev det Linnea Ek med 5 mål.

Nästa lördag den 16 okt är det hemmamatch för damerna i Västertorpshallen kl 12:30.