Damer A fortsatte visa fin form och tog idag en ny seger hemma mot Årstaiterna med 29-22.

Förra gången lagen möttes åt blev det delad poäng. Denna gång visade Sannadals SK upp ett starkare och snabbare spel.

Direkt från start visade Sannadal att det skulle bli mycket bättre fart idag. Damerna tog kommando över matchen genom snabba kontringar och omställningar. Sju minuter in i matchen hade Sannadal skaffat sig en 8-2 ledning. Sen kom en dipp i försvaret mot slutet av första halvlek som Årstaiterna utnyttjade. Ställningen i halvtid var 18-12.

I andra halvlek fick Årstaiterna det tuffare i anfall. Sannadal lyfte försvarsspelet ytterligare och kunde därmed hålla motståndarna på gott avstånd hela andra halvlek. Slutresultatet blev 29-22.

Matchens lirare i Sannadals SK blev My Järnefelt som stod för många bra räddningar i målet.

Nästa match är redan nu i veckan då Damer A spelar på torsdag första omgången i ATG Svenska Cupen mot Spånga HK.