Herrar A tog två viktiga poäng hemma mot Kiruna efter ett nästan ofattbart avgörande på matchen i sista sekundrarna.

Inledningarna har inte varit herrlagets starka sida denna säsong. Framför allt försvaret har varit trögstartat och ofta har det varit två olika lag i första och andra halvlek. Kiruna höll på att få övertaget även denna gång och hade ledningen 5-8 efter 15 min i första halvlek. Då lyckades Sannadal komma igång och i halvtid var det ändå jämnt 12-13.

I andra halvlek följdes lagen åt i målprotokollet. I slutet satt Sannadal i förarsätet när Kiruna lyckades få straff i vad som verkade vara matchens sista anfall. Straffen satt, kvitteringen var ett faktum och klockan stod på 52:53 när Jakob Radinger plockar ur bollen ur nätet. Sen var det inte många som hängde med när Isho Nissan satte fart för en sista chans. Långt utifrån och från ganska dålig vinkel med dubbeltäck lyckas han stänka in segermålet 27-26.

En ofattbar avslutning och två viktiga poäng stannar hemma i Västertorpshallen. Nu dröjer det live över två veckor innan A-laget spelar match i div 2 igen. Då är det tisdagsmatch hemma mot HK Cliff.