Herrar A avslutade ikväll en intensiv matchvecka på bortaplan mot Täby Centrum med slutresultatet 28 – 28.

I höstas blev det en komfortabel seger hemma i Västertorpshallen. Ikväll inledde herrlaget svagt. Kan bero på den intensiva matchveckan och sjukläget, men Täby kunde ganska bekvämt ta kommando över matchen. De fick kontra efter våra snabba beslut och tekniska fel framåt. I halvtid stod det 17-11.

I andra halvlek fortsatte Täby att utöka och Sannadal såg fortsatt blekt ut. Men så tände laget till och stod för en mäktig upphämtning. Framförallt var det försvarspelet som banade väg för de snabba omställningarna och enkla målen. Brodin i målet hade läst in skyttarna och stod för några viktiga räddningar.

Täby ställde om och försökte spela 7 mot 6, men kvitteringen var oundviklig. Sista 10 minutrarna var spännande och lagen gick inte att skiljas åt. Sannadal hade sista anfallet med 20 sekunder, men lyckades inte förvalta det. Dock får oavgjort ses som en liten seger utifrån matchbilden.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Jacob Holmberg och i Täby målvakten Vincent Alm.