En glad Isho Nissan som fick matchens lirare när herrlaget vann borta mot Vallentuna HK med 32-33.

Matchen började riktigt bedrövligt för Sannadals del. Försvaret var inte med och Vallentuna kunde bara springa igenom alldeles för enkelt. I halvtid låg herrarna under med 18-10.

Det hann bli till ett underläge med nio mål i början av andra halvlek innan upphämtningen började. Halvtidssnacket hade gett resultat och laget visade stark moral när de sakta, men säkert kom ikapp. I den 51:a matchminuten tog Sannadal ledningen med 27-28. Det blev en spännande avslutning, men laget lyckades hålla segern hela vägen in och kunde därmed inleda det nya året med två poäng i div 2 också.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Isho Nissan med sina sex mål som var en starkt bidragande spelare i upphämtningen i andra halvlek.

Ny hemmamatch redan nu på lördag mot Djurgårdens IF HF hemma i Västertorpshallen.