Äntligen hittade Herrar A tillbaka på segerspåret igen efter en övertygande seger hemma i Västertorpshallen mot Täby Centrum med 38-26.

Herrar A hade endast lyckats plocka en poäng i de senaste fem matcherna i div 2. Men denna gång var det aldrig någon tvekan utan Sannadal satte full fart från start och tog tidigt en ledning som laget sen aldrig släppte.

Mycket bra omställningar och kontringsspel gav flera enkla mål. Samtliga utespelare i Sannadal noterades i målprotokollet och det syntes på laget att det var roligt att spela.

I halvtid var ställningen 17-11. En bit in i andra halvlek släpptes motståndarna lite närmare under en svagare period, men herrarna fick snabbt ordning på spelet igen och kunde avgöra matchen tidigt. Slutresultatet blev hela 38-26.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Daniel Levén och målbäst blev lagkapten Jesper “Skåne” Persson med 7 mål.