Damer A tog efter ett sent matchavgörande hem segern mot IFK Tumba HK. Hemma i Västertorpshallen skrevs slutresultatet till 23-21.

Damerna inledde riktigt starkt. Redan första anfallet visade på en fin form idag när Sara Demiray säkert satte den från linjen. Sen fortsatte laget med snabba omställningar och fin fart framåt. En kvart in i matchen och vid ställningen 8-4 började Tumba komma tillbaka. Matchens svängde och nu var det ombytta roller. Tyvärr lyckades Sannadal inte vända trenden i halvleken och i pausvila stod det 10-12 till gästerna.

I början av andra halvlek fick vi återigen se ett Sannadal som snabbt tog kommandot. Tumba hängde dock på och i hela andra halvlek stod matchen och vägde.

Med fem minuter kvar hade Tumba en ledning med två mål. Dock hade gästerna inte gjort mål på fem minuter och Sannadal var på gång. Efter Tumbas timeout kvittrade Sannadal och med en och en halv minut kvar stänkte Sannadals Elin Norqvist in ledningsmålet. Sara Demiray hann sen med att avsluta målskyttet och skriva slutresultatet till 23-21.

Matchens lirare i Sannadals SK blev nykomlingen Hedvig Henriksson och målbäst blev Frida Nilsson med fem mål.

A-laget tar nu juluppehåll från seriespelet och laddar om för returen mot Tumba på bortaplan den 16 januari.