Damer A spelade i söndags oavgjort borta mot Årstaiterna i div 3 efter en spännande avslutning på matchen.

Hela matchen var jämn och med det facit i hand blev oavgjort ett rättvist slutresultat. Sannadal inledde bäst och hade som mest fyra måls ledning under första halvleken. Men Årstaiterna hängde kvar och vid halvtid stod det 12-13, födel Sannadal.

I andra halvlek kom en svår period för Sannadal då årstaiterna gick från ställningen 15-17 till 21-17 på fem minuter. Ett underläge som skulle bli svårt att komma tillbaka från. Men Sannadals damer spelade fokuserat och fick med sig några kontringar. Ganska snart var ställningen 22-22 igen.

Matchens avslutning blev spännande då Årstaiterna fick straff vid ställningen 27-27 och 15 sekunder kvar. En straff som Sannadals målvakt Tove Jansson räddade i ett oerhört viktigt läge och därmed var poängen säkrad.

Nu laddar damlaget om med en ny träningsvecka. Nästa hemmamatch för Damer A är nu på söndag kl 16:00 i Kämpetorpshallen. Välkomna!