Damer A förlorade i helgen hemmamatchen mot Sportsgear med 16-19 där tyvärr Sannadal hade alldeles för svårt att sätta avsluten.

Snörplig förlust i den mening att matchbilden på sätt och vis var att Sannadal var det starkare laget. Men denna match hade vi otroligt svårt att sätta bollen i mål på de fina lägena vi skapade. Och såklart vinner den som gör mest mål.

Sannadal inledde dock starkt. Publiken anade vart detta skulle ta vägen när damerna efter 17 min hade en trygg ledning med 7-2. Därefter hände något och Sportsgear fick komma ikapp till 9-9 i halvtid.

Lovisa Nordgren kontrar!

En mental svacka som Sannadal inte lyckades komma ur i andra halvlek. Det blev endast sju mål och många missade avslut i andra halvlek. Försvarsspelet fortsatte spela bra, men Sporsgear fick in bollarna emellanåt och stod därmed som segrare i matchen.

Nu har Damer A uppehåll i tre veckor innan det är dags igen.