Herrarnas A-lag åkte på en stor förlust hemma i Västertorpshallen i lördags mot IK Bolton i div 2.

Med missade tåget så menar vi tyvärr att det verkade som herrlaget mentalt var kvar i omklädningsrummet när matchen satte igång. Efter 7 spelade minuter tog Coach Palmen timeout och försökte ställa om laget. Men det var inte mycket som verkade ändra matchbilden.

IK Bolton fick utdelning på sina satsningar och fart och Sannadal gick in i väggen framåt. I halvtid stod det 8-18. Även om Sannadal försökte ställa om och komma ikapp i andra med ändrat försvar och annat så hade Bolton inga problem att behålla försprånget.

Matchens slutade 24 – 36 till IK Bolton. Nu får herrlaget två veckors välbehövligt uppehåll med fokus på träning, återhämtning och reflektion för att vända trenden de senaste tre matcherna i div 2.

Foto: Mun-Gwan Hong