Säsongens längsta bortamatch i Kiruna för Herrar A slutade oavgjort efter att Sannadal haft ledning hela matchen, förutom sista minutrarna.

Efter ett tidigt flyg från Arlanda ankom laget till ett snötäckt Kiruna. Efter lite dötid och mat startade matchen kl 14.00 Sannadal började bra och tog ett grepp om matchen med bra försvar. Kiruna kunde senare komma ikapp och första halvlek bytte lagen mål mellan varandra. Halvtidsresultatet kunde skrivas till 14-13 i Sannadals favör.

Andra halvlek började i samma spår innan Sannadal la i en extra växel och kunde gå till en femmålsledning med cirka tio minuter kvar. Under denna period spelades lysande handboll.

Tyvärr höll inte det länge och Kiruna kunde sakta ta ikapp avståndet och med en minut kvittera. Sannadal tappade strukturen under denna perioden och kunde inte fortsätta flytet från tidigare. Sannadal hade dock chansen att ta ledningen med bara sekunder kvar men Kirunas målvakt storspelade på slutet och slutresultatet skrevs till 29-29.

Väldigt besviket i omklädningsrummet efteråt och en tuff flygning hem. A-laget är nu i en tung period, men det fanns ljusglimtar att ta med från matchen. Matchens lirare blev lagkaptenen Jesper “Skåne” Persson som också gjorde sju mål denna match.