Herrar A förlorade tyvärr borta mot Uppsala HK i helgen med 29-25.

Herrar A lyckades inte med den svåra uppgiften att besegra Uppsala hemma. Uppsala som inlett säsongen starkt och gått helt obesegrade. Tyvärr var det ett lite skadedrabbat Sannadal som åkte till Uppsala, men laget kämpade tappert och hade ändå chans hela matchen.

Sannadal inledde bäst och fick en liten ledning direkt. Hela första halvlek var sen jämn, men minuterna innan paus skaffade sig Uppsala en ledning och i halvtid stod det 18-16.

Andra halvlek fortsatte i ungefär samma anda och Uppsala kunde sakta, men säkert utöka ledningen. Slutresultat blev 29-25.

Matchens lirare i hemmalaget Uppsala blev Oscar Ericsson (8 mål) och i Sannadals SK blev det Johan Hammarberg (6 mål).

Nästa lördag den 30 okt spelar Herrar A hemma i Västertorpshallen mot IK Bolton. Välkomna!