Trots ett fint ryck i andra halvlek lyckades inte Herrar A hålla ledningen hela vägen. Hemmamatchen mot Lidingö blev förlust med 33-34.

Det skulle bli en målrik match. I första halvleken så följdes lagen åt hela tiden och utbytte mål. Sannadals herrar fick inte träff i försvaret och i halvtid stod de 18-18.

Andra halvlek började bättre och sakta, men säkert utökade Sannadal ledningen. 45 min in i matchen var ledninge så mycket som fem mål. Men Lidingö hade inte gett upp och visade god moral och smart taktik. Åtta minuter senare var de ikapp och gick om och upp i ledning i den 55:e matchminuten. En ledning de inte släppte. Även om Sannadal hade en sista möjlighet med ett anfall sista 30 sekundrarna. Matchen slutade 33-34.

Mycket mål och många målskyttar i båda lagen. Matchens lirare i Sannadals SK blev Fabian Birath och i Lidingö SK utsågs David Rimbe.

Nästa helg spelar Herrar A borta mot Uppsala.