Damer A förlorade säsongens tredje seriematch hemma mot SK Kvarnberga med slutresultatet 26-28 i div 3.

Tyvärr var det en väldigt skakig inledning av Sannadals damer. Det hann bli 1-4 innan laget hittade fokus och kom in i matchen. Därefter tog Sannadal kommandeo och gick upp till ställningen 9-5. Sen svängde det igen och Kvarnberga kom ikapp och i halvtid var det helt jämnt, 13-13.

I andra halvlek följdes lagen åt helt. När Sannadal sen i 46:e minuten fick en utvisning skapade sig Kvarnberga en 3-målsledning. Det blev väldigt spännande i slutminutrarna och stod 25-26 ett tag, men efter små marginaler blev slutresultatet 26-28 och förlust hemma för Sannadals SK.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Lovisa Nordgren och i SK Kvarnberga utsågs Cassandra Värja (moderklubb Sannadals SK).

Nästa söndag spelar Damer A bortamatch mot Norrtulls SK.