Efter en knackig inledning blev det ändå en rätt så trygg seger hemma innan juluppehållet mot Vallentuna HK med 33 – 28.

Sista matchen innan juluppehållet. Bra stämning på läktaren hemma i Västertorpshallen. Tyvärr inledde herrlaget blekt. Vallentuna hade övertaget i matchens första nio minuter upp till ställningen 4-8. Sen lyckades Sannadal börja vända matchen. Kontringsspelet kom igång och vid halvtidsvilan var ställningen 18-14.

Andra halvlek fortsatte där första halvlek slutade. Även om Vallentuna gjorde ett litet ryck i början av andra upp till 22-21 så lyckades Sannadal hålla gästerna på avstånd och öste sen på igen. Coach Palmqvist var inte nöjd med lagets prestation efter matchen, men två poäng och en uppryckning efter inledningen fick duga idag.

Matchens lirare blev vår målvakt Jakob Radinger som kom i i första halvlek och stod för en stabil insats. Bäste målskytt blev Jesper Persson med sina 8 mål.

Nu är det juluppehåll innan returmötet mot Vallentuna på bortaplan tisdagen den 11 januari.