Det blev förlust i returmötet för Herrar A hemma i Västertorpshallen mot Djurgårdens IF HF med 21-28 denna lördag eftermiddag.

Ingen publik, men fullt stöd hemma via livesändningen. Sannadal var taggade och började matchen bra. Det såg ut att bli en riktigt jämn och spännande match fram till 15:e matchminuten då Sannadals marginaler gick åt fel håll.

Oscar Mattsson får ett direktrött efter en omdiskuterad situation. Innan dess hade spelande assisterande tränare Johan Hammarberg skadat sig efter en duell i en kontringsituation. Sannadal hade svårt att hålla igång samma spel som innan och Djurgården kunde få momentum och dra ifrån inför halvtidsvilan. Underläge 10-15.

Sannadal försökte ställa om i försvaret i andra halvlek. Det tog ett tag innan målproduktinen kom igång i andra halvlek, men efter 8 minuter lossnade det. Då krympte Sannadal ett underläge på 7 mål till 16-20 och var på väg in i matchen igen.

Tyvärr lyckades Djurgården forcera en gång till efter en timeout och Sannadal hade inte tajmingen i anfallspelet. Förlust 21-28.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Esteban Olivares och i Djurgårdens IF HF blev det målvakten August Elmberg som bitvis spikade igen målet.

Nya tag för våra Herrar A på fredag borta mot Täby Centrum.

Foto: Paul Hansen