Sannadals SK Damer A tog en övertygande seger på bortaplan mot IFK Tumba HK där slutresultatet till slut blev 18-29 och två nya poäng i div 3.

Det var dock en lite trevande inledning på matchen. Tumba tog ledningen med 3-0 och Sannadal har svårt att komma igång framåt. Men till slut lossnade det och då lossnade det rejält. Med distinkt anfallspel och snabba kontringar tog Sannadal kommandot om matchen och gick till halvtid med ledning 9-18.

Andra halvlek fortsatte i stort sett i samma stil. Sannadal slog av lite på tempot, men manade på varandra att köra på.

Till denna match hade Sannadal (och Tumba) många sjuka. I Sannadal gjorde Liv Aasnes comeback i målet då hon var hemma från England. Vi hade också två starka debuter i form av Therese Strand som lyfte framförallt försvaret och Lovisa Lindblad, tillbaka efter skada, som sprang ifrån alla.

På lördag är det hemmamatch igen. Tyvärr ingen publik på grund av restriktionerna, men damerna är taggade för revansch mot Haninge HK.