I långhelgen som gick spelades Trim-SM 2022 i Göteborg och Sannadals SK deltog med ett herrlag och ett damlag.

Trim-SM är för spelare 35 år eller äldre. Det arrangerades i Lilleskärshallen i Göteborg och bjöd på massor med kärlek till sporten.

I damklassen deltog sex lag. Sannadals SK lyckades tyvärr inte vinna sina matcher, men det var inga sura miner för det. De flesta spelarna har inte spelat på flera år och sken av glädje att spela handboll tillsammans igen.

I herrklassen blev det till slut tre lag. Café Lillan visade sig vara för starka för både de andra lagen och vann guldet. Men mellan Sannadals SK och IK Celtic blev det en riktigt spännande drabbning som slutade oavgjort. Men då IK Celtic hade ett måls bättre målskillnad så fick herrarna nöja sig med brons.

Vi är stolta över våra två lag i helgen som visade äkta handbollsglädje och att det går att spela handboll tillsammans länge.

Framgång genom gemenskap!