Nu på måndag 6/6 är det äntligen dags för Sannadalsfestivalen! Välkommen ner till Kämpetorps BP och Kämpetorpshallen, för en dag full med Handboll. Kämpetorps BP fylls från kl.10.00 med matchspel utomhus, hoppborg och prova-på i Hand the Ball.

Säsongen är slut och vi passar på att samla alla våra medlemmar. Sannadalsfestivalen bjuder på handboll i massor, prova på i Hand the Ball och hoppborg. Grillen kommer att grilla hamburgare förfullt och vi hoppas att solen skiner.

Kom ner och ta del av Sannadalskänslan.

Festivalen pågår mellan kl.10-18. Förmiddagen mellan kl.10-14 är utomhus och eftermiddagen mellan kl.14-18 är inomhus i hallen. Missa inte att se våra barn och ungdomslag spela. Dagen avslutas med att våra seniorer, blandat med F06 och P05/06 gör upp i rafflande matchspel.

En dag du helt enkelt inte vill missa! Och vem vet? kanske dyker Bundis upp!