Nästa som fick pris på årsmötet var Mun-Gwan Hong, han fick årets föreningsövergripande pris! Mun-Gwan har under året varit en engagerad förälder både i laget där hans söner spelar, men har också hjälpt andra lag under året!

Årets föreningsövergripande pris: Mun-Gwan Hong! 

Med motivering: 

För att ett lag och en förening ska fungera behövs engagerade föräldrar som hjälper till och ställer upp med skjutsning, försäljning, i sekretariat, som matchvärdar och så vidare. Med föräldrar som hjälper till kan ledarna fokusera på att leda laget och spelarna får möjlighet att under bästa förutsättningarna syssla med en idrott där de utvecklas och trivs. Som förälder har pristagaren under många år varit engagerad i både P05 och P06. Han har skjutsat till cuper och varit en naturlig person att fråga om sekretariatsuppdrag. Under den gångna säsongen har han även ställt upp för andra lag, tex när finalen för Regionstolvan arrangerades i Kämpetorpshallen i april då han fyllde en viktig roll i sekretariatet.