Lucas Israelssons minne – Pojklagsspelare gick i år till Jacob Sandberg, ett bevis på att man inte nödvändigtvis behöver börja spela handboll som liten! Stort grattis!

Lucas Israelsson omkom tragiskt nog i Tsunami-katastrofen och därefter instiftade Sannadal och hans familj ett stipendium i hans namn. Stipendiet går varje år till en framstående flicklagsspelare och Pojklagsspelare som älskar handbollen lika mycket som Lucas gjorde.

I år fick Jacob Sandberg priset som årets pojklagspelare med motiveringen: 

Detta är en spelare som gled in på ett bananskal till handbollen efter att i mitten av tonåren följt med en kompis till träningen. Han började spela, helt obekymrad över att alla andra i laget redan spelat i många år. Efter ett tag provade han att stå i mål, vilket blev en riktig fullträff. Han har genomgått en stor utveckling som målvakt den gångna säsongen och är också en pådrivare och inspiratör för lagkamraterna. En uppskattad kompis, som alltid gör sitt yttersta på match och träning!

Stort grattis Jacob!