I tre dagar har vi hållit full aktivitet i Västertorpshallen under höstlovet. 50 deltagare födda 2011-2008 har fått träna hårt på Sannadals SK första höstlovsläger.

Vi är glada att genomförandet av vårt första höstlovsläger har gått smidigt. Våra instruktörer har tillsammans arrangerat ett riktigt bra läger där 50 deltagande spelare från Sannadals SK och andra klubbar har tränat hårt tillsammans.

De har fått träna mycket handboll på planen, haft mycket fysträning där de fått lära sig skadeförebyggande träning och utvecklande styrketräning för att bli starkare och snabbare. Ta hand om sina axlar och knän samt pratat om motivation, lagkamrater och handbollsteori.

Fullt fart i matchspelen!

Vi tycker det är extar viktigt att erbjuda ungdomarna aktiviteter och en möjlighet att bli bättre handbollspelare under loven då många blir sittandes hemma. Responsen har varit väldigt positiv och vi kommer garanterat fortsätta arrangera liknande aktiviteter framöver.

Framgång genom gemenskap!