Herrar A förlorade hemma mot Huddinge i helgen. Efter ännu en upphämtning blev det uddamålsförlust med 28-29.

Huddinge började offensivt i försvaret med ett taktiskt drag som skulle visa sig väldigt lyckat. Sannadal hade svårt att komma igenom framåt och Huddinge kopplade snabbt grepp om matchen och ledde med 4-8 inledningsvis. I 13:e matchminuten tog Sannadal och Niklas Palmqvist en timeout som ändrade matchbilden. Sannadal började spela 7 mot 6 och kom in i matchen igen. Calle i målet fick några välbehövliga räddningar och efter några stulna bollar i försvaret var Sannadal nästan ikapp igen vid 8-10.

Huddinge tar timeout i den 17:e matchminuten för att försöka ställa om och lyckas hitta sitt fokus igen. Sannadal kämpade för att hitta flytet framåt. Känslan var att Huddinge hade det lättare i anfall och därför kunde de gå in till halvtidspausen med ledning 12-15.

Återigen ett underläge att hämta upp som i de senaste matcherna. Andra halvlek startar bättre även denna gång. Sannadal löser Huddinges punkt och sätter bollarna framåt. Theo och Boden från kanterna är säkra i sina avslut. Matchen är återigen jämn när Sannadal reducerar till 20-21 i den 40:e matchminuten. Trots en utvisning på Huddingelyckas Sannadal inte gå om. Istället börjar Huddinge öka ledningen igen. 20-21 är 10 minuter senare 22-27 och det ser tufft ut för Sannadal.

Då kommer ännu en upphämtning där Simon Nyberg och Simon Szönyi turas om att göra målen. Med en minut kvar reducerar Sannadal till 28-29. I anfallet som följer lyckas Huddinge slarva bort bollen och Sannadal får chansen med ca 45 sekunder av matchen. Tyvärr blir det målvaktsräddning och Huddinge vinner med uddamålet.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Jesper Fält och i Huddinge HK Jonas Adnell.